Romanii in Torino


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Romanii in Torino
Romanii in Torino
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FILMARI VIDEO
MICI EmptyJoi Apr 11, 2013 8:03 pm Scris de gabry

» Timbrul de mediu înlocuieşte taxa auto
MICI EmptyJoi Apr 04, 2013 3:07 pm Scris de Admin Gaboi

» Noutăţi importante pentru populaţia rezidentă
MICI EmptyJoi Apr 04, 2013 3:06 pm Scris de Admin Gaboi

» Cărţile de identitate electronice
MICI EmptyJoi Apr 04, 2013 3:04 pm Scris de Admin Gaboi

» etăţenia italiană- modificari la procedura de depunere a cererii
MICI EmptyJoi Oct 04, 2012 7:37 pm Scris de Admin Gaboi

» Bonus bebè 2012
MICI EmptySam Sept 15, 2012 10:59 pm Scris de Admin Gaboi

» Servicii anagrafice online
MICI EmptySam Sept 15, 2012 10:58 pm Scris de Admin Gaboi

» Cetăţenia italiană- modificari la procedura de depunere a cererii
MICI EmptySam Sept 15, 2012 10:55 pm Scris de Admin Gaboi

» Solarul, la fel de periculos ca drogurile
MICI EmptyMier Mai 23, 2012 3:55 pm Scris de gabry

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit

Conectare

Mi-am uitat parola


MICI

In jos

MICI Empty MICI

Mesaj  Flo Dum Feb 14, 2010 11:48 am

Mititei dupa reteta de acasa
Un kilogram de carne tocata de vaca. 250 grame de seu . Se poate folosi insa si carne de porc.  O lingurita mititica de bicarbonat .,10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si chimion pisat ,piper , cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust.
Se toaca de carnea de 2 ori prin masina  impreuna cu seul. Se adauga sarea, mirodeniile, usturoiul pisat, zeama de carne si bicarbonatul si se framanta totul cu mina timp de 15 minute adaugand putin cate putin 2 linguri de apa.Bine framantat trebuie sa fie deja ca o pasta. Castronul cu carnea framantata se tine 5-6 ore pe "gheata" (adica in frigider). Aproape de frigere se iau cu lingura din tocatura cantitati egale si se formeaza cu mana udata in apa cilindrii de mititei. Inainte de a fi asezati pe gratar se ung bine cu ulei, iar in timpul frigerii se ung cu o pana cu zeama de carne, amestecata cu puti ulei de masa.
Daca nu aveti gratar se aseaza intr-o craticioara, se toarna peste ei putin ulei si apa pina la jumatatea inaltimii lor. Se fierb pina apa se evaporeaza si vine uleiul de-asupra. Unii dintre mititei se intorc usor, pentru a nu se prinde de fundul craticioarei.
Citeva secrete vizavi de mici: 

1. Gustul specific al micilor originali este dat de usturoi, seul si carnea de oaie!!! (in amestec cu cel de porc, mai putin de vita)

2. Pentru ca micii sa nu se stringa pe gratar, sa fie mustosi si dupa ce s-au fript, pe linga faptul ca le trebuie bicarbonatul, pasta trebuie batuta, iar apa sau zeama de supa se adauga treptat. Batind pasta de mici, (dind cu ea de masa, de multe ori) inglobeaza
mult mai multa apa decit amestecind-o pur si simplu. Este cel mai important secret al micilor.

3. Micii facuti la craticioara sau tigaie nu au un gust prea apropiat de cel original, e preferabil, daca nu exista gratar, ca poftitorul sa-i puna pur si simplu pe o bucata de tabla, intinsa, cu un mic sant de scurgere a grasimii, direct pe flacara aragazului, dar la un foc mic sa nu-i arda prea repede.
Surprised Razz
avatar
Flo
Membru
Membru

Mesaje : 2
Data de inscriere : 14/02/2010

Foaie de personaj
Best:
MICI Left_bar_bleue1/1MICI Empty_bar_bleue  (1/1)

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum